Het Binnen Huys

Home

Vloeren

Wanden & Ramen

Klimaat

Projecten

Advies

Diversen

Contact

 

 

  Vloeren van "Het Binnen Huys"

Wat moet je nu over vloeren zeggen? Daar loop je over en dat is toch normaal en niets bijzonders? Toch? Niets is minder waar.

Sfeerbepalend
Vloeren zijn sfeerbepalend omdat ze onderdeel zijn van een totale inrichting van uw woning of bedrijfsomgeving. Vloeren stralen ook stevigheid uit en dienen derhalve ook correct te worden gelegd. Wat dacht u van de combinatie: donkere wanden, een donkere vloer die kraakt en oneffen is? In een bruin café misschien precies de sfeer die u zoekt, maar voor een woonkamer misschien niet de juiste keuze. Donker is somber, u heeft meer licht nodig om uw mooie interieur te accentueren. Misschien kunt u dan beter voor een contrasterende vloer kiezen. Licht of juist een felle kleur. Een krakende vloer met oneffenheden is bij een vloer van oude houten planken geen probleem. Een mooie strakke laminaatvloer is door het toepassen van de juiste ondervloer uitstekend geluidsarm te maken. Er zijn tegenwoordig ondervloeren, die contactgeluid met 27 decibel beperken!!

Hetzelfde geldt ook voor tapijten en karpetten. Bij toepassing van een geluiddempende en verende ondervloer krijgt u een veel luxer gevoel en is de levensduur vaak ook langer. Met onze collectie tapijten kunt u allerlei kleurcombinaties kiezen, die uw interieur uniek kunnen maken.


Comfort
Vloeren zorgen ook voor comfort. Dat is een inkopper? Wist u dat u van geluidsoverlast echt ziek kunt worden? De juiste vloer is geluiddempend (eventueel in combinatie met een ondervloer) en draagt daarmee bij aan het akoestische comfort. Zo is een tapijtvloer de beste “geluidsvreter” die er bestaat. Comfort is ook de sfeer, zoals hierboven vermeld, maar ook gevoelstemperatuur. Een laminaatvloer in combinatie met vloerverwarming is heerlijk aan uw voeten. Voor nog meer comfort kunt u ook kiezen voor een airconditioning installatie. Kijk daarvoor onder het kopje klimaat op deze website.


Woning- of projectinrichting
Vroeger waren er specifieke projectvloeren voor bedrijfstoepassingen en die zijn er nog steeds, maar de scheidslijn is wel steeds dunner geworden. In zakelijke omgevingen ontstaan steeds meer vragen naar huiselijke uitstraling in plaats van saaie en veel te strakke vloeren met een korte tapijtpool. Daarentegen worden bijvoorbeeld PVC vloeren en marmoleum ook steeds vaker in woningen toegepast.

Marmoleum is inmiddels wel aardig ingeburgerd, maar PVC op de vloer? Wel als een comfortabele vinylvloer met schitterende dessins, maar nog niet als harde PVC. PVC vloeren zijn enorm stevig en zijn in ontelbare kleuren en motieven toe te passen. Zelfs houtmotieven zijn mogelijk, niet van echt te onderscheiden. Voordeel? Veel sterker als hout en veel makkelijker te reinigen.


Vuil
Regelmatig stofzuigen of stofwissen is gelukkig al een bezigheid waarvan iedereen zich bewust is. Maar wat doe je nu met vlekken? Het Binnen Huys heeft een uitgebreide collectie reinigingsproducten, specifiek ontwikkeld voor iedere soort vloer. Goedkoop? Nee, eigenlijk niet. Maar wel producten die door alle fabrikanten wordt ondersteund. Heeft u een hoogpolige tapijtvloer van Parade type Maxim en u morst er tomatensoep op, dan kunnen wij specifiek aangeven welk reinigingsadvies plus het bijhorende middel noodzakelijk is om die vlek er zo goed mogelijk uit te krijgen.

Vuil is vaak ook inloopvuil van buitenaf. Een goede vuilinloopmat is dan een uitstekende barrière. Geen saaie matten meer die doen denken aan een fabriekshal! Er zijn allerlei kleurstellingen en materialen toe te passen, in standaard maten (60 x 90 cm, 90 x 120 cm en 90 x 150 cm), maar natuurlijk ook helemaal op maat leverbaar.


Prijs
Wij zijn geen bouwmarkt dus bij ons geen producten in het zeer lage segment. Maar denkt u dat u in een bouwmarkt echt goedkoop uit bent? Vaak is de kwaliteit dermate veel minder dat de levensduur ook veel minder is. En dat voor een paar euro per vierkante meter minder?

Bij ons ook geen prijsknaller strategieën zoals veel door grote concerns worden toegepast. Van EURO 33,95 per vierkante meter plus een ondervloer ter waarde van EURO 3,75 per vierkante meter voor slechts EURO 24,95? Dat is een flinke korting. Wat er alleen niet bij staat is dat de adviesverkoopprijs van de fabrikant eigenlijk maar EURO 28,95 is en dat wij voor dezelfde ondervloer slechts EURO 1,60 per vierkante meter berekenen. In een actieperiode betaald u bij ons voor die vloer EURO 22,95 + 1,60 = EURO 24,55 per vierkante meter. Belt u gerust de fabrikant op en vraag naar de adviesverkoopprijzen.

Aan de rechterkant van deze pagina treft u een lijstje van verschillende vloeren en vloertoepassingen, als ook van de merken die wij voeren. Kom voor een advies op maat naar onze showroom.

 

  Soorten vloeren

Qua vloeren zijn er veel verschillende vloeren die wij kunnen toepassen:

Tapijten en karpetten
Tapijttegels
Traplopers
Marmoleum/linoleum
Laminaat
Lamelparket
Hout
Kurk
PVC
Vinyl
Vuil-inloop

Merken  Onze vloermerken

Wij zijn bijzonder trots op onze brede maar vooral diepe collectie van schitterende, exclusieve en betaalbare merken:

©2009 LTC MEDIA MANAGEMENT

BIJGEWERKT PER 19 MEI 2014

HomeHistorieFoto'sProgrammaNieuwsLinksInteresseContact