Het Binnen Huys

Home

Vloeren

Wanden & Ramen

Klimaat

Projecten

Advies

Diversen

Contact

 

 

  Wanden en Ramen van "Het Binnen Huys"

De Wanden en Ramen pagina van Het Binnen Huys is best een bijzondere pagina, want een wand zorgt voor de driedimensionale completering van uw inrichting. Behang aan de muur, gordijnen voor het raam, binnenzonwering maar ook speciale wandpanelen. Ramen zijn de poort naar de horizon en brenger van het licht.

Gordijnen
Was vroeger een gordijn nog een lap stof aan een rails, tegenwoordig is het de meest uitgebreide productgroep in de woninginrichting branche. Natuurlijk een brede keuze aan overgordijnen, wel of niet gevoerd. Er zijn ook een aantal thema collecties met stoffen die toepasbaar of uitbreidbaar zijn als in-between gordijn, vitrage en zelfs als rol-, vouw- of paneelgordijn. Unikleuren, moderne of klassieke dessins, voor iedere inrichting is er een perfect ontwerp te creëren. Maar natuurlijk ook horizontale of verticale jaloezieën, die naast decoratief ook perfect zonwerend zijn. Een nieuw product is het duorolgordijn, verkrijgbaar in 33 kleuren, die de eigenschappen van de horizontale jaloezie combineert in een rolgordijn. Zeer sfeervol.

Behang
Moderne druktechnieken en nieuwe ondergronden hebben behang de laatste jaren een enorm impuls gegeven. Behang is niet saai meer of ingewikkeld te plaatsen. Betaalbare en schitterende motieven op het gemakkelijk toe te passen vliesbehang. De mogelijkheden zijn ontelbaar en daar spelen onze leveranciers met speciale thema- en verzamelboeken slim op in. Vroeger waren zogenaamde “mood-charts” met samengestelde presentaties alleen weggelegd voor interieurarchitecten. Tegenwoordig kunnen wij u aan de hand van onze uitgebreide productkennis een uitstekend interieuradvies geven voor uw woning of zakelijke toepassing.

Wandpanelen
Wij zijn dealer van het merk Meister, die een schitterende collectie laminaat- en lamelparketvloeren levert, maar ook wandpanelen. In klassieke en moderne kleuren. Bijpassende verlichtingsoplossingen, designelementen, afwerklijsten en zelfs panelen voor aan het plafond maken de collectie compleet. Hieronder een impressie van de toepassingen.

 

Merken  Onze merken wand & raamdecoratie

Wij zijn bijzonder trots op onze brede maar vooral diepe collectie van schitterende, exclusieve en betaalbare merken:

©2009 LTC MEDIA MANAGEMENT

BIJGEWERKT PER 19 MEI 2014

HomeHistorieFoto'sProgrammaNieuwsLinksInteresseContact