Instagram feed

+ 01145928421

Plissé/Duettes

HomeRaamdecoratiePlissé/Duettes

Toelichting

Plisségordijnen: 

Wil je je privacy behouden en toch optimaal genieten van het daglicht? Dan zijn plisségordijnen iets voor jou.  Dankzij een top-down-bottom-up plissé kun je niet alleen de onderlat naar boven bewegen, maar ook de bovenlat naar beneden. Hierdoor bepaal je zelf de mate van privacy en lichtinval.

Bij ons vind je zowel plisségordijnen op maat als standaardmaten plissé gordijnen.  De standaardmaten  hebben een uniek systeem speciaal voor draai-kiepramen.  Met dit systeem is het mogelijk te monteren zonder te boren.  Dus ook op kunstof kozijnen is dit een mooie oplossing.  Ze zijn er ook verduisterend,  lichtdoorlatend en  transparant.   Er zijn er in hoop kleurstellingen en motieven. U krijgt een strakke en moderne uitsrtaling in u woning met dit mooie systeem.

Duêtte gordijnen:

Deze gordijnen hebben het zelfde systeem als de plissé gordijnen, maar dan dubbel. Ook wel honingraat genoemd.  Ook deze kunnen dankzij een top-down-bottum-up duette de onderlat en de bovenlat verschuiven.  De duêttes zijn net iets steviger dan de plissé’s , door de honingraat en het touwtje wat erdoorheen loopt is niet zichtbaar. Deze honingraad werkt bovendien isolerend, zeker in combinatie met de verduisterende stoffen die beschikken over een folie aan de binnenkant. Ze zijn er ook lichtdoorlatend en transparant te bestellen.  Er zijn er in hoop kleurstellingen en motieven. U krijgt een stakke en moderne uitslaling in u woning met dit mooie systeem

Day & night gordijnen:

De plissé en duêttes zijn er ook in day en night.  Met dit systeem is het mogelijk om in een montage profiel 2 verschillende plissé doeken te monteren. Dit geeft meer toepassingsmogelijkheden. Door twee stoffen te gebruiken kunnen in een oplossing verschillende sferen worden opgeroepen. Er kan ook gekozen worden voor twee verschillende functies van de stoffen, bijvoorbeeld met behulp van een transparante en een verduisterende stof.

 

Onze merken zijn:

  • Copa
  • Lega
  • Lifestyle
  • Hr Design

Category:

Date: